Trupa timișoreană JazzyBIT lansează astăzi cel de-al doilea album din carieră. "Horizon" poate fi ascultat și cumpărat (CD fizic sau în formă digitală) de pe pagina de Bandcamp a formației: jazzybit.bandcamp.com

Cele șapte piese compuse de JazzyBIT pentru "Horizon" s-au născut între vara lui 2014 și septembrie 2015, când au fost înregistrate, mixate și masterizate de către Bence Brucker în doar cinci zile, la renumitul studio SuperSize Recording din Budapesta. Albumul este publicat la EM Records, casa de discuri a cunoscutei vocaliste de jazz Elena Mîndru, actualmente stabilită în Finlanda. Designul albumului a fost realizat de către Ovidiu Hrin / Synopsis:

CD-ul "Horizon" are un booklet de 16 pagini ce cuprinde ilustrații grafice create de Ovidu Hrin pentru fiecare dintre cele șapte piese, menite să completeze percepția ascultătorului într-o direcție sinestezică. CD-urile vor fi disponibile la concertele de lansare anunțate mai jos.

Lansarea albumului "Horizon" coincide cu aniversarea JazzyBIT: în 2 februarie 2012 a avut loc primul concert al formației, iar la exact doi ani mai târziu a fost lansat primul album "Touch the Sky".

Concerte de lansare

Timișoara - 4 martie

Cluj - 5 martie

Sighișoara - 6 martie

Oradea - 11 martie

Sibiu - 12 martie

Debrecen (Ungaria) - 13 martie

Satu Mare - 17 martie

Baia Mare - 18 martie

Bistrița - 19 martie 

Mai multe detalii despre concertele de lansare se pot găsi pe pagina web a trupei, la secțiunea de concerte: jazzybit.ro/concerts. Tot aici, dar și pe Facebook, vor fi anunțate și următoarele concerte de lansare. 

Pentru mai multe informații, interviuri sau concerte, vă rugăm sunați la 0721 157 770 (Mihai Moldoveanu) sau scrieți-ne pe contact@jazzybit.ro