Back to All Events

Outernational Days, Ediția a doua


Outernational Days: "Intre 7- 9 Iulie, The Attic prezintă a doua ediție OD, care va avea loc la grădina Uranus și la The Ark, în București.

Outernational Days:

"Intre 7- 9 Iulie, The Attic prezintă a doua ediție OD, care va avea loc la grădina Uranus și la The Ark, în București"

IM: De nepierdut Workshopul cu Mircea Florian și artist talk cu Octavian Nemescu Duminică de la 4 și respectiv 4:30.

Încă o dată, festivalul și-a unit forțele cu Red Bull Music Academy și prezintă o serie de evenimente multiculturale care marcheză unele dintre cele mai curajoase momente din muzica electronică contemporană. Avand loc la The Ark, ambele evenimente prezintă o selecție unică de artiști atât Vestici cât și Estici, și care, deși în multe cazuri interacționează pentru prima data, împărtășesc aceeași viziune artistică.

Vineri, pe 7 Iulie aventurierul muzical Traxx si rezidenții de la Salon des Amateurs, Vladimir Ivkovic și Toresch sunt printre cei de pe listă. De asemenea,  programul îl include pe libanezul Rabih Beani, care conduce casa de discuri Morphine, Doug Shipton, co-fondatorul Finders Keepers, BABAU, o trupă italiană tânără, dar cu foarte mult potențial, care detine casa de discuri Artetetra si Insanlar, trio-ul folk-fusion din Istanbul, ale carui show-uri psihedelice bazate pe improvizitie isi au radacina din rock-ul din Anatolia, muzica dance electronica si poezia religioasa Alewi.

 

Cu scopul de a încuraja interacțiunea dintre muzicienii locali și cei străini, sâmbătă, 8 iulie, a doua noapte de Red Bull Music Academy x Outernational va cuprinde un concert prezentat de CTM Festival, din Berlin. Creat de Rabih Beani, “Everything Visible Is Empty” este o confruntare imprevizibilă de forțe artistice între unii din cei mai vizionari muzicieni contemporani din Beirut și Bucuresti, precum Raed Yassin, Mazen Kerbaj, Diana Miron și Bogdana Dima.

 

afis_OD2_web.jpg

Program OD2

7 IULIE, 23.00:

✫ Red Bull Music Academy x Outernational #1 ✫

• Seltene Erden (Çaykh & Esclé) (DE)
• Doug Shipton (UK)
• BABAU (IT)
• iNSANLAR (TR)
• Traxx (US)

8 IULIE, 23.00:

✫Red Bull Music Academy x Outernational #2 ✫

• Kӣr (RS)
• 'Everything Visible Is Empty' (presented by CTM Festival) – by Rabih Beaini (LB) [with Raed Yassin (LB), Mazen Kerbaj (LB), Diana Miron RO),Bogdana Dima (RO)]
• Toresch (DE)
• Vladimir Ivkovic (YU/DE)
• Khidja (RO)

Outernational Days 2 este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, sesiunea de proiecte cultural I/2017 – Artele Spectacolului – Muzică.

Outernational Days 2 este susținut de Swiss Arts Council Pro Helvetia și Red Bull Music Academy.

BILETE - https://eventbook.ro/music/bilete-outernational-days-2

·       Website: the-attic.net/outernational

·       Facebook: www.facebook.com/outernationaldays

·       Instagram: www.instagram.com/outernationaldays"