Vineri seara in Control lansare de album BLN: dublu compact disc, unul discuri continand colaborari fantastice cum e cel cu Erode de aici sau cu Plaid, Yvat, Roel Funcken, Dirk Geiger. 

Cele 13 colaborari sunt motivul principal pentru caresinteza albumului e lunga in timp insa cu siguranta au meritat. Cateva din perspectivele remixurilor sau rearanjarile suna foarte reusit: sunetul curat BLN, melodicitatea intiala si ritmurile putine dar echilibrate stau la baza a cateva compozitii de muzica sunete si electronice reusite si care fac din BLN unul dintre putinii artisti romani independenti de muzica care pot sta pe scene internationale. Thumbs up pentru remixurile de la: Trip (Erode), Care (Yvat), Classic (Dirk Geiger) si melodioasa Gandurile celor de la Mono Jacks. 
"Classic" incepe cu un manifest al muzicii electronice si al sunetelor; vorbeste despre frecvente, modulatii, cautarea sunetului. Colaborarea cu Luiza Zan mi-a facut analogie cu sunetul Tru Thoughts, casa de discuri londoneza, in particular cu muzica lui Alice Russel.

Pe scurt: are o tema, are melodicitati, are ritmuri, are un manifest si o poveste, are colaborari internationale cu artisti cum sunt Plaid (Warp Records), inginerie a sunetului folosind sintetizatoare analogice..cam de toate cele. Pe pagina Bandcamp va puteti cumpara albumul digital iar discul se gaseste la cei de la Control, CD pentru moment.

Comment